Τραγικό: Σκοτώθηκε όταν τον καταπλάκωσε το φέρετρο της μητέρας του! « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τραγικό: Σκοτώθηκε όταν τον καταπλάκωσε το φέρετρο της μητέρας του!

Κατηγορία IFTTT στις   Ιουνίου 18, 2018  | 

Τον θάνατο βρήκε ένας Ινδονήσιος όταν το φέρετρο της μητέρας του έπεσε από τα χέρια αυτών που τον μετέφεραν με συνέπεια να πέσει στο κεφάλι του.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας Ινδονήσιος στην κηδεία της μητέρας του, όταν το φέρετρο της έπεσε από τα χέρια των ανθρώπων που προσπαθούσαν να τον ανεβάσουν σε έναν ξύλινο πύργο, όπως προστάζει το έθιμο, με αποτέλεσμα να «προσγειωθεί» πανω του προκαλώντας του θανάσιμες κακώσεις στο κεφάλι.

Ο 40χρονος Samen Kondorura, από το νησί Σουλαουέζι, βρισκόταν κάτω ακριβώς από την σκάλα που είχαν στήσει συγγενείς για να τοποθετήσουν το φέρετρο της θανούσας πάνω στον ξύλινο πύργο «λακιάν», όπου παραδοσιακά τοποθετούνται τα σώματα των νεκρών. Ξαφνικά, η σκάλα μετατοπίστηκε και τα άτομα που μετέφεραν το φέρετρο γκρεμίστηκαν από μεγάλο ύψος, μαζί με τη σορό της γυναίκας. 

Ο Kondorura μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μαζί με τους άλλους τραυματίες και, μετά από μερικές ώρες, υπέκυψε στα τραύματά του. 

Ο άτυχος 40χρονος τάφηκε τελικά δίπλα στην μητέρα του, ενώ οι υπόλοιποι συγγενείς επέλεξαν να μην υποβάλλουν μήνυση κατά του γράφειου κηδειών, επειδή δεν έλαβε τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας που θα μπορούσαν να είχαν αποτρέψει το δυστύχημα.




from inews 365 https://ift.tt/2ynNULu
via IFTTT