Ρόδος: Εφιάλτης για γυναίκα οδηγό στο χείλος του γκρεμού – Οι στιγμές που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ! « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Ρόδος: Εφιάλτης για γυναίκα οδηγό στο χείλος του γκρεμού – Οι στιγμές που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ!

Κατηγορία IFTTT στις   Ιουνίου 18, 2018  | 

Η οδηγός έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού. Η Ρόδος συζητάει τα όσα έγιναν στο σημείο...

Μεγάλη επιχείρηση χθες το απόγευμα (17-06-2018) στη Ρόδο για τη διάσωση τουρίστριας, η οποία οδηγώντας ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε στο χείλος τους γκρεμού κοντά στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου στην Αρχίπολη. Το περιστατικό σημειώθηκε στον δρόμο που οδηγεί απο Κολύμπια για Αρχίπολη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρμόδιες αρχές το περιστατικό σημειώθηκε λόγω ολισθηρότητας του δρόμου σε συνδιασμό με αδέξιο χειρισμό. Μάλιστα συμφωνα με μαρτυρίες διερχόμενων οδηγών το αυτοκίνητο ισορροπούσε στο χείλος του γκρεμού με αποτέλεσμα τα κρίσιμα λεπτα που μεσολάβησαν μεχρι να φτασουν στο σημειο οι διασωστες της πυροσβεστικης, η αγωνια να «αγγίξει»το κόκκινο. Η επιχείρηση είχε αίσιο τέλος και η τουρίστρια απεγκλωβίστηκε με ασφάλεια.

Ανάλογη περιπέτεια για δύο γυναίκες στα Τρίκαλα
Σε μια από τις επικίνδυνες στροφές της Ε.Ο. Τρικάλων – Ιωαννίνων ξέφυγε προχθες της πορείας του επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο γυναίκες και κρεμάστηκε κυριολεκτικά από τα κιγκλιδώματα στην άκρη ενός απότομου γκρεμού. Με οδική βοήθεια το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε τελικά, ενώ οι επιβαίνοντες είχαν προλάβει να κατέβουν. Στον ίδιο δρόμο, λόγω αυτής ακριβώς της ολισθηρότητας, σημειώθηκαν μικροσυγκρούσεις οχημάτων.

Πηγή: rodiaki.gr


from inews 365 https://ift.tt/2lf80OO
via IFTTT