Λαμία: Ο πόνος της μαθήτριας αποκάλυψε το φρικτό μυστικό της – Η δασκάλα πάγωσε μέσα στην τάξη « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Λαμία: Ο πόνος της μαθήτριας αποκάλυψε το φρικτό μυστικό της – Η δασκάλα πάγωσε μέσα στην τάξη

Κατηγορία IFTTT στις   Ιουνίου 08, 2018  | 

Η Λαμία προσπαθεί να συνέλθει από τις αποκαλύψεις που διαδέχονται η μία την άλλη. Ένας παππούς, συνταξιούχος δικηγόρος, κατηγορείται ότι βίαζε τα δύο ανήλικα εγγόνια του και συνελήφθη. 


Το ένα από τα δύο παιδιά ήταν αυτό που μίλησε σε δασκάλα του για τα όσα συνέβαιναν και αμέσως κινήθηκαν οι διαδικασίες για τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη. Πρόκειται για ένα κοριτσάκι 7 ετών και ένα αγοράκι 9 ετών, που όπως υποστηρίζουν βίωναν έναν ανείπωτο εφιάλτη μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Είναι από τις περιπτώσεις που αποδεικνύεται πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του εκπαιδευτικού. Του δασκάλου που είναι κοντά στα παιδιά, ενδιαφέρεται πραγματικά γι αυτά και μπορεί να καταλάβει πότε κάτι δεν πάει καλά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το δράμα των δυο μικρών παιδιών αποκαλύφθηκε όταν το 7χρονο κοριτσάκι παραπονέθηκε στη δασκάλα του ότι πονάει. Έτσι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για να μπει τέλος στον εφιάλτη τους.

Ο Διευθυντής του σχολείου αρχικά ενημέρωσε την Εισαγγελία Λαμίας και στη συνέχεια την αστυνομία η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα και συνέλαβε τον 68χρονο συνταξιούχο δικηγόρο, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες. Τα παιδιά έμεναν μαζί με τη μητέρα και τον παππού στο σπίτι, αφού ο πατέρας της οικογένειας έχει φύγει εδώ και καιρό.

Δυστυχώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για βιασμό, ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση είναι αυτή που θα δείξει, εάν υπήρξε κακοποίηση στα δυο παιδάκια και σε ποιο βαθμό. Οι αποκαλύψεις αναστατώνουν την τοπική κοινωνία που παρακολουθεί την υπόθεση με αμείωτο ενδιαφέρον.

Πηγή: lamiareport.gr


from inews 365 https://ift.tt/2kUOMh5
via IFTTT