Δέκα αντικείμενα που τα σημερινά παιδιά σήμερα δεν αναγνωρίζουν! (video) « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Δέκα αντικείμενα που τα σημερινά παιδιά σήμερα δεν αναγνωρίζουν! (video)

Κατηγορία IFTTT στις   Ιουνίου 14, 2018  | 

Μόνο τυχαίο δεν είναι, λοιπόν, το γεγονός ότι η πλειονότητα των...παιδιών που ζουν στις σύγχρονες κοινωνίες, αγνοούν την ύπαρξη και συνεπώς, τη χρήση των αγαπημένων μας αυτών αντικειμένων!

1. Τηλεφωνικοί κατάλογοι: Μπορεί στο παρελθόν να έπρεπε να ανατρέξουμε στον τηλεφωνικό κατάλογο για να καλέσουμε ένα αγαπημένο μας πρόσωπο (ή να απομνημονεύσουμε τον αριθμό του), ωστόσο, σήμερα, τα «έξυπνα» τηλέφωνα και το Διαδίκτυο κάνουν όλη τη… δουλειά για εμάς. Τα παιδιά στις μέρες μας, λοιπόν, δεν μπορούν να διανοηθούν πώς εκείνα τα τεράστια… βιβλία ήταν απαραίτητα σε κάθε οικογένεια (δεν χρειάζεται, φυσικά, να αναφερθούμε στις τηλεκάρτες και τους τηλεφωνικούς θαλάμους...)!

2. Τηλεοπτικά περιοδικά: Ναι, τηλεοπτικά περιοδικά υπάρχουν και στις μέρες μας, όμως, στο παρελθόν ήταν απολύτως απαραίτητα για να μπορούσαμε να μέναμε ενήμεροι για τις εκπομπές και τις σειρές που προβάλλονταν στη μικρή οθόνη. Πλέον, αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού για να πάρουμε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε!

3. Τηλέφωνο με ροδέλα: Οι παππούδες μας το είχαν στο σπίτι τους και εμείς, το χρησιμοποιούσαμε συχνά για να συνομιλούμε με τους φίλους και τους γνωστούς που βρίσκονταν μακριά μας. Σήμερα, η ομολογουμένως άβολη αυτή συσκευή αποτελεί ιστορία και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα σύγχρονα παιδιά, δεν ξέρουν πώς να τη χρησιμοποιούν!

4. Βίντεο κλαμπ: Παρελθόν φαίνεται ότι αποτελούν και τα αγαπημένα μας καταστήματα ενοικίασης… κασετών! Τα παιδιά σήμερα δεν μπορούν να διανοηθούν πώς οι γονείς τους έπρεπε να μεταβούν ως το βίντεο κλαμπ, να βρουν την κασέτα που ήθελαν, να την ενοικιάσουν, να γυρίσουν σπίτι και αφού την παρακολουθήσουν, να σπεύσουν να την επιστρέψουν στο κατάστημα -και φυσικά, να πληρώσουν!

5. Βομβητές: Μπορεί στο παρελθόν να θεωρούνταν trend, ωστόσο, εν έτει 2018, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι αγνοούν παντελώς το γεγονός ότι οι εν λόγω συσκευές… χρησιμοποιούνταν και μάλιστα, ευρέως. Αν κάποιος σε χρειαζόταν άμεσα, έναν «μπιπ» αρκούσε για να σε ενημερώσει!

Το αγαπημένο μας Walkman, οι βιντεοκασέτες, το φωτογραφικό φιλμ και φυσικά το… θορυβώδες μόντεμ, είναι μερικά ακόμη από τα αντικείμενα που για τα σημερινά παιδία αποτελούν μέρος ενός άγνωστου κόσμου!

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να θυμηθείτε πόσα άλλαξαν τα τελευταία χρόνια!


funtime.gr


from inews 365 https://ift.tt/2HPsne8
via IFTTT