Της έκανε ξανά πρόταση γάμου στ’ αποκαΐδια του σπιτιού τους « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Της έκανε ξανά πρόταση γάμου στ’ αποκαΐδια του σπιτιού τους

Κατηγορία IFTTT στις   Ιουλίου 10, 2018  | 

Με ό,τι είχε απομείνει από το δαχτυλίδι που της είχε κάνει πρόταση γάμου ο Ισου Ράο έπεσε στα γόνατα μπροστά στην αγαπημένη του και ορκίστηκε και πάλι αιώνια αγάπη στην Λάουρα στη Νότια Καλιφόρνια.

Η σκηνή αυτή έκανε τον γύρο του κόσμου με φόντο τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Καλιφόρνια. Ο Ισου και η Λάουρα είχαν παντρευτεί πριν από 8 μήνες και επέστρεψαν σε ό,τι είχε απομείνει από το σπίτι τους στην Γκολέτα στην Σάντα Μπαρμπαρα για να ψάξουν για τα δαχτυλίδια τους. Το σπίτι κάηκε ολοσχερώς όπως και άλλα 9 από την φωτιά που στο πέρασμά της κατέστρεψε τα πάντα.

Ο Ισου βρήκε τα δαχτυλίδια τους στις στάχτες εκτιμώντας την θέση που τα είχαν αφήσει. Η Λάουρα το βράδυ που ξέσπασε η φωτιά έβγαζε πάντα το δαχτυλίδι της και το έβαζε στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι. Όταν κατάλαβαν ότι κινδύνευε η ζωή τους το μόνο που σκέφτηκαν ήταν πως θα έσωζαν τις δυο κόρες του Ισου 12 και 14 ετών, τρια σκυλιά και μια γάτα.

«Είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Είναι εκείνη που κρατάει δεμένη την οικογένειά μας και την λατρεύω», είπε ο Ισου. Η Λάουρα έβαλε τα κλάματα με την κίνηση του αγαπημένου της και την φωτογραφία που έκανε τον γύρο του κόσμου τράβηξε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής της Σάντα Μπάρμπαρα.



newsit.gr


from inews 365 https://ift.tt/2NFQIaw
via IFTTT