Φοιτητής Κάλυμνος: Ακόμα ανοιχτή η υπόθεση! Τι αναφέρει ο εισαγγελέας... « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Φοιτητής Κάλυμνος: Ακόμα ανοιχτή η υπόθεση! Τι αναφέρει ο εισαγγελέας...

Κατηγορία IFTTT στις   Ιουλίου 21, 2018  | 

Τι καταγγέλλει η οικογένειά του;

Δεν έχουν σταματημό οι εξελίξεις στην υπόθεση του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, που έχασε τη ζωή του στην Κάλυμνο το Νοέμβριο του 2017.

Ο εισαγγελέας, όπως αναφέρει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, αποδίδει το θάνατο του φοιτητή σε πτώση και όχι σε εγκληματική ενέργεια αλλά η οικογένεια επιμένει πως ο Νίκος μεταφέρθηκε στην εν λόγω περιοχή που βρέθηκε το πτώμα του, αφού τον είχαν σκοτώσει!

Σύμφωνα με το πόρισμα, ο φοιτητής άφησε το ποδήλατό του και προσπάθησε να σκαρφαλώσει σε βράχο. Από μια λάθος κίνηση, έχασε την ισορροπία του, γλίστρησε και έπεσε. Κατά την πτώση έχασε τις αισθήσεις του και τραυματίστηκε σοβαρά, χωρίς να μπορεί να ζητήσει βοήθεια. Μάλιστα, εκτιμάται ότι για πολλές ώρες ή και μέρες ήταν τραυματισμένος και αβοήθητος.

Πάντως, η οικογένεια αντιδρά στο κλείσιμο της υπόθεσης, καθώς εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο θάνατος του Νίκου Χατζηπαύλου οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Μάλιστα, μέλη της οικογένειάς του εκφράζουν οργή για την έκβαση της υπόθεσης, επικαλούμενοι και τα διαφορετικά συμπεράσματα των τριών ιατροδικαστικών εκθέσεων που έγιναν. Παράλληλα επισημαίνουν ότι δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν μάρτυρες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση, ενώ διαμηνύουν ότι θα εξαντλήσουν όσα νόμιμα μέσα τους παρέχονται για να αποδείξουν ότι ο άτυχος φοιτητής έπεσε θύμα δολοφονίας! «Τα ρούχα του ήταν στεγνά! Δεν δεχόμαστε τίποτα! Κρύβονται οι δολοφόνοι του» λένε οργισμένοι...


youweekly.gr


from inews 365 https://ift.tt/2mzdGUw
via IFTTT