Άντρας κλώτσησε την έγκυο φίλη του και σκότωσε το αγέννητο μωρό τους επειδή εκείνη τον απέρριψε « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Άντρας κλώτσησε την έγκυο φίλη του και σκότωσε το αγέννητο μωρό τους επειδή εκείνη τον απέρριψε

Κατηγορία IFTTT στις   Ιουλίου 22, 2018  | 

Ένας άντρας κλώτσησε την πρώην του και σκότωσε το αγέννητο μωρό τους επειδή τον απέρριψε.

Η κοπέλα ήταν 37 εβδομάδων έγκυος και η κόρη τους πέθανε από πολλαπλούς τραυματισμούς, όπως σπασμένα οστά και κάταγμα κρανίου, δήλωσε ο εισαγγελέας του δικαστηρίου του Jefferson County Circuit αυτή την εβδομάδα.

Ο 31 ετών Christopher Ammons Kemp, κατηγορείται για δολοφονία και ενδοοικογενειακή βία, αφού φέρεται να επιτέθηκε στην έγκυο πρώην φίλη του, Jessica Jackson, πριν από δύο χρόνια.


Η Jackson επέζησε από την επίθεση αφού είχε ξυλοκοπηθεί σοβαρά έξω από το σπίτι της στο Hoover της Αλαμπάμα, στις 16 Μαρτίου του 2016, και παραλίγο να πεθάνει αφού έχασε πολύ αίμα και έπεσε σε κώμα για δύο ημέρες.

Ο αναπληρωτής εισαγγελέας Neal Zarzour, δήλωσε στο δικαστήριο ότι η υπόθεση είχε πρωταγωνιστή έναν «σύντροφο που ένιωσε απόρριψη».

Στη δίκη ακούστηκε πως όταν ο Kemp έμαθε από μία φίλη της Jackson ότι η πρώην του ήταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, δημοσίευσε στο Facebook ότι «απλά» ήθελε να βλάψει το μωρό και όχι την ίδια.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το σχολείο και είχανε χωρίσει στο κολέγιο. Στη συνέχεια, το 2015, η Jackson πήγε να μείνει μαζί με τον Kemp και τη μικρή κόρη του.

Όμως, η Jackson φοβήθηκε όταν εκείνος πυροβόλησε με ένα όπλο έξω από το σπίτι του και τον εγκατέλειψε.

Όμως, στις 16 Μαρτίου, επέστρεψε στο σπίτι της στο Hoover για να πάρει κάποια πράγματα και είδε τον Kemp να στέκεται εκεί.

Τότε, ο Kemp την χτύπησε και την έριξε στο έδαφος και άρχισε να την πνίγει.

Όταν η Jackson ξύπνησε, παρατήρησε ότι ήταν σε ένα αυτοκίνητο έξω από ένα βενζινάδικο και περιβαλλόταν από αστυνομικούς.

Ο αξιωματικός της αστυνομίας, κος Zarzour, δήλωσε ότι το μωρό πέθανε από τους σοβαρούς τραυματισμούς που του προκάλεσε ο 31χρονος, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που έκανε την αυτοψία.

Ο δικηγόρος του Kemp, John Robbins, δήλωσε ότι ο πελάτης του δεν ήταν αθώος: “Είναι υπεύθυνος για τη συμπεριφορά του. Προκάλεσε τραυματισμό στην πρώην του και στο αγέννητο παιδί του.”

“Ο Kemp πρέπει να κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας,” πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Η δίκη συνεχίζεται.


from inews 365 https://ift.tt/2LghWaf
via IFTTT