Εξέταση αίματος δείχνει πότε θα πεθάνει κάποιος! « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Εξέταση αίματος δείχνει πότε θα πεθάνει κάποιος!

Κατηγορία IFTTT στις   Ιουλίου 12, 2018  | 


Από επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Yale.

Μια εξέταση αίματος που θα μπορούσε να μετρήσει πόσος καιρός σας... απομένει ακόμα για να ζήσετε, ανέπτυξαν επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Yale.

Η επιστημονική ομάδα του Yale University, ανέπτυξε ένα νέο τεστ αίματος που αναλύει και προβλέπει το προσδόκιμο ζωής κάθε ενδιαφερόμενου.

Μέσα από εννέα μετρήσιμους βιοδείκτες -όπως γονίδια, μόρια, χαρακτηριστικά της νόσου- το τεστ προσδιορίζει τη βιολογική ηλικία ενός ατόμου, η οποία και σε αρκετές περιπτώσεις είναι μικρότερη από τη χρονολογική.

«Αποδείχθηκε πως ακόμη και ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν πάσχουν από κάποια ασθένεια και είναι πιθανώς υγιείς, υπάρχουν διαφορές στο προσδόκιμο επιβίωσης» όπως τονίζει ο Dr. Morgan Levine -παθολόγος του Yale που συμμετείχε στην ερευνητική ομάδα- σε δηλώσεις του στην Guardian.
ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ: Τι λες τώρα! Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα φαγητά στον κόσμο. Θα τόλμαγες να τα δοκιμάσεις;
Οι πληροφορίες που παρέχονται από την εξέταση, θα μπορούν να αποτελέσουν και «εργαλείο» πρόληψης από την ιατρική κοινότητα, παρεμβαίνοντας με ουσιαστικές αλλαγές στον τρόπο ζωής των περιστατικών που εμφανίζουν αυξημένο κίνδυνο πρόωρου θανάτου.

Στα αποτελέσματα των πρώτων δοκιμών, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες μεγαλώνουν πιο αργά σε σχέση με τους άντρες, ενώ σε περιπτώσεις όπου η βιολογική ηλικία ενός ατόμου ήταν πολύ υψηλότερη από τη χρονολογική του ηλικία, ο κίνδυνος πρόωρου θανάτου αυξάνονταν δραματικά.

Οι άνθρωποι που γερνούν ταχύτερα βιολογικά εμφανίζουν υψηλότερη νοσηρότητα.


from inews 365 https://ift.tt/2NKBqRW
via IFTTT