Λαμία: Η ακτινογραφία έδειξε μόνο ένα μέρος της σκληρής αλήθειας – Αίσθηση από την αποκάλυψη! « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Λαμία: Η ακτινογραφία έδειξε μόνο ένα μέρος της σκληρής αλήθειας – Αίσθηση από την αποκάλυψη!

Κατηγορία IFTTT στις   Ιουλίου 18, 2018  | 

Μια ακτινογραφία ήταν αρκετή για να οδηγήσει σε συμπεράσματα. Το θέμα προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στη Λαμία...

Το θέμα από τη Λαμία έφερε στο προσκήνιο φιλοζωική οργάνωση της πόλης. Σε ανακοίνωσή της, τονίζεται ότι μέλη της δέχθηκαν κλήση από ηλικιωμένη κυρία που ταΐζει κάποιες αδέσποτες γατούλες στην ‘Αμπλιανη για ένα γατάκι που παρουσίασε ξαφνική παράλυση με έντονες νευρικές κινήσεις.

«Περισυλλέξαμε και μεταφέραμε ένα μικρούλη γατάκι, είναι δεν είναι δύο μηνών, σε ιδιωτικό κτηνιατρείο, όπου μεταξύ άλλων έγινε και ακτινογραφία. Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώσαμε ότι το γατάκι έφερε δύο βλήματα από αεροβόλο. Η αιτία της παράλυσης του δεν ήταν αυτή…

Πιθανά χτυπήθηκε στο κεφάλι από αυτοκίνητο; Από άνθρωπο; Μήπως από εκείνον που το πυροβόλησε; ‘Αγνωστο! Το γατάκι παρέμεινε για νοσηλεία και αύριο θα δούμε αν θα επιβιώσει. Ελπίζουμε να αναρρώσει» τονίζεται.

Εγκληματικό λάθος σκότωσε ένα πανέμορφο σκυλάκι

H γυναίκα καταγγέλλει ότι χθες Δευτέρα (16-07-2018), πήγε το σκυλάκι της σε κτηνιατρείο της ευρύτερης περιοχής στη Χαλκίδα, προκειμένου να το κουρέψουν.

Οι άνθρωποι όμως που ανέλαβαν το κούρεμα, δεν έβγαλαν από το σκυλί το λουράκι με αποτέλεσμα, κατά την διάρκεια του κουρέματος, να πνιγεί.

Η γυναίκα μάλιστα δεν σκοπεύει να αφήσει το γεγονός να περάσει, αφού σκέπτεται να κινηθεί νομικά.

Μάλιστα, με ανάρτησή της στο Facebook ζητάει από τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κτηνιατρείο, να επικοινωνήσουν μαζί της, προκειμένου να καταθέσουν.

Το σκυλάκι της γυναίκας


Πηγή: lamiareport.gr


from inews 365 https://ift.tt/2L2v6Hz
via IFTTT