Αγριογούρουνα κάνουν βόλτες στην εθνική οδό « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Αγριογούρουνα κάνουν βόλτες στην εθνική οδό

Κατηγορία IFTTT στις   Ιουλίου 15, 2018  | 

Κίνδυνος - θάνατος έχουν γίνει τα αγριογούρουνα στη δυτική Φθιώτιδα που πλέον κατεβαίνουν ακόμη και σε κατοικημένες περιοχές από το Ζηλευτό και πάνω.

Αποτέλεσμα ήταν να σημειωθούν τρία τροχαία μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό αλλά με σοβαρές υλικές ζημιές σε ισάριθμα αυτοκίνητα.

Η αρχή έγινε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης με «θύμα» το αυτοκίνητο του προέδρου της ΤΚ Μάκρης. Ακολούθησε αργότερα ένα ακόμη τροχαίο με θύμα 77χρονο στο ύψος του Καστρίου. Τελευταίο καταγεγραμμένο τροχαίο με αγριογούρουνα, το πρωί της Παρασκευής, όταν ένας ακόμη κάτοικος της Μάκρης έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε οικογένεια αγριόχοιρων που κατέβαινε στον κεντρικό δρόμο.

Και το βράδυ της Παρασκευής όμως οικογένειες αγριογούρουνων ήταν μέσα στο δρόμο μετά το Καστρί και κοντά στο βενζινάδικο της ΕΚΟ αλλά και μέχρι το Τυροκομείο «Ρούμελη» στο 23ο χλμ Λαμίας – Καρπενησίου.

Γενικότερα οι κάτοικοι αναφέρουν ότι ο δρόμος Λαμία – Μακρακώμης  έχει γίνει εξαιρετικά επικίνδυνος ειδικά όταν νυχτώνει αλλά και νωρίς το πρωί. Αν και οι ίδιοι πλέον είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί το κακό δεν αργεί να γίνει, ενώ φοβούνται και για τους επισκέπτες που αυτή την εποχή είναι αρκετοί.

Πηγή: lamiareport.gr 


from inews 365 https://ift.tt/2uzHgwx
via IFTTT