Του έπεσε το iPhone στο ποτάμι και το βρήκε μετά από 2 μέρες με 84% μπαταρία! « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Του έπεσε το iPhone στο ποτάμι και το βρήκε μετά από 2 μέρες με 84% μπαταρία!

Κατηγορία IFTTT στις   Ιουλίου 13, 2018  | 

Το να βλέπεις το τηλέφωνό σου να πέφτει σε ένα ποτάμι, ποτέ δεν είναι ευχάριστο... Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για iPhone, το οποίο είναι από τα πιο ακριβά κινητά που κυκλοφορούν στην αγορά.

Ένας Καναδός όμως ευτύχησε δύο μέρες μετά να τον πάρουν τηλέφωνο και να του πουν πως η συσκευή του βρέθηκε και μάλιστα δούλευε κανονικά.

Ο συγκεκριμένος λοιπόν είχε πάει για κανόε-καγιέκ σε ένα ποτάμι κοντά στο Γουέστ Μπέι στο Ντόρσετ, όταν ξαφνικά, το smarphone του, έπεσε μέσα στο νερό, σε ένα σημείο που το βάθος έφτανε τα 12 μέτρα.

Παρά το γεγονός οτι το είχε αδιάβροχη θήκη, δεν έκανε καμία προσπάθεια για να το πιάσει, θεωρώντας οτι πλέον πρέπει να αγοράσει καινούργιο.
ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ: Καθώς ψάρευε, ένιωσε ένα πολύ δυνατό τράβηγμα. Μόλις είδε τι ήταν… (video)

Δύο μέρες αργότερα, η δύτης Κέρις Χέρσι βούτηξε στην περιοχή και ξαφνικά είδε ένα φωτάκι να αναβοσβήνει από τον βυθό και αμέσως πήγε προς τα εκεί.

Τότε διαπίστωσε οτι αυτό που της τράβηξε την προσοχή ήταν το τηλέφωνο του Καναδού, το οποίο είχε λάβει ένα SMS και αναβόσβηνε η ειδοποίηση.


Όταν έφτασε στην στεριά και το έβγαλε από την θήκη, διαπίστωσε πως όχι απλά δούλευε κανονικά, αλλά είχε και 84% μπαταρία ακόμα.
ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ: Τι λες τώρα! Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα φαγητά στον κόσμο. Θα τόλμαγες να τα δοκιμάσεις;
Έψαξε λοιπόν στις επαφές, κατάφερε να βρει τον ιδιοκτήτη του και φρόντισε ώστε να του επιστραφεί.


athensmagazine.gr


from inews 365 https://ift.tt/2mdFTQk
via IFTTT