Καρχαρίας ετοιμάζεται να κατασπαράξει αγοράκι και τότε συμβαίνει κάτι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! (video) « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Καρχαρίας ετοιμάζεται να κατασπαράξει αγοράκι και τότε συμβαίνει κάτι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! (video)

Κατηγορία IFTTT στις   Ιουλίου 07, 2018  | 


Μπορεί και μόνο στην όψη εκτός… νερού να προκαλούν τρόμο, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω στους ωκεανούς που τους λες και (τουλάχιστον) ατρόμητους αν όχι... Μόγληδες του νερού.

Γιατί πώς αλλιώς να εξηγήσεις πως ο Eli Martinez, δάσκαλος καταδύσεων με ειδίκευση στα… στέκια των τρομερών αυτών θηρευτών της θάλασσας, όχι απλά δεν δείχνει να… ιδρώνει κολυμπώντας δίπλα του, αλλά απέδειξε ποιος έχει το πάνω… χέρι σε αυτή την περίεργη σχέση.

Για την ακρίβεια, το μόνο που χρειάστηκε να κάνει ήταν να σηκώσει το δικό του και να αποτρέψει την ενδεχομένως δολοφονική επίθεση ενός καρχαρία – τίγρη στο μαθητή του, Joe Wong, που ανέβαινε αμέριμνος προς το σκάφος, ενώ είχε ολοκληρωθεί το μάθημά τους, στα επικίνδυνα νερά της Tiger Beach.

Το βίντεο τραβήχτηκε το 2014, ωστόσο ο Martinez το δημοσίευσε για να… δείξει στους άλλους δύτες πώς γίνεται.

Υποστήριξε μάλιστα πως γνωρίζει τον Hook τον καρχαρία για πάνω από δέκα χρόνια! Έτσι εξηγείται μάλλον…

«Δεν πρέπει να γυρνάμε ποτέ την πλάτη σε έναν καρχαρία – τίγρη γιατί καταλαβαίνει πότε κοιτάμε και πότε όχι. Συνήθως πλησιάζουν και γίνονται απειλητικοί όταν δεν τους βλέπουμε, όπως ακριβώς ο Joe. Είναι στη φύση τους και κυνηγούν έτσι ενστικτωδώς», ήταν το μήνυμα του.


newsbomb.gr


from inews 365 https://ift.tt/2zgwKjr
via IFTTT