Μύκονος: Μετά τα κοντέινερ... σκηνές από την Αίγυπτο για τους εργάτες - μετανάστες (video) « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μύκονος: Μετά τα κοντέινερ... σκηνές από την Αίγυπτο για τους εργάτες - μετανάστες (video)

Κατηγορία IFTTT στις   Ιουλίου 08, 2018  | 

Σε σκηνές και κοντέινερ κοιμίζουν τους εργαζομένους τους οι υπεύθυνοι των μαγαζιών της Μυκόνου.

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε η κάμερα του protothema.gr μέσα από το χώρο δημοφιλούς bar restaurant, όπου οι υπεύθυνοι του έστησαν σκηνές για να κοιμίζουν τους υπαλλήλους τους, προφανώς για να γλιτώσουν τα έξοδα ενοικίασης δωματίων.

Μετά τα κοντέινερ και τα δωμάτια - τρύπες των 8 τ.μ, ήρθαν οι σκηνές εξ Αιγύπτου, καθώς ένας ιδιοκτήτης νεότευκτου μπαρ εστιατορίου το οποίο προσφέρει ακριβά κοκτέιλς με θέα τον καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα, σκέφτηκε έναν ευφάνταστο τρόπο προκειμένου να μειώσει τα λειτουργικά κόστη της επιχείρησης του, αποφεύγοντας τα ακριβά ενοίκια που ζητούν οι ιδιοκτήτες των δωματίων. 

Διαπιστώνοντας προφανώς ότι η τοποθέτηση κοντέινερ στον περιβάλλοντα χώρο του καταστήματος του δεν θα ήταν και η καλύτερη δυνατή επιλογή από άποψη αισθητικής τουλάχιστον, κατέφυγε σε μια άλλη πρωτότυπη λύση καθώς δεν ήταν διατεθειμένος για να βάλει το χέρι βαθιά στη τσέπη προκειμένου να προσφέρει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης στο προσωπικό του.

Σκέφτηκε λοιπόν να αγοράσει… σκηνές. Κανονικές σκηνές σαν κι’ αυτές που συναντάμε στα οργανωμένα κάμπινγκ ή στην έρημο της Αιγύπτου, διότι από κει μάλιστα αγοράστηκαν έναντι 500 ευρώ η μια, όπως θα ακούσετε να λέει στη κάμερα του protothema.gr ένας υπάλληλος του καταστήματος.

Πράγματι, όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο, περιμετρικά της επιχείρησης έχουν στηθεί μεγάλες σκηνές, μερικές εκ των οποίων χρησιμοποιούνται ως αποθηκευτικοί χώροι κι άλλες για να κοιμούνται οι εργαζόμενοι, καθώς ο συγκεκριμένος χώρος έχει μετατραπεί σε ένα παράνομο υπαίθριο κάμπινγκ και είναι απορίας άξιο, πως οι αστυνομικές και λοιπές Αρχές επέτρεψαν να συμβεί αυτό σε ένα χώρο που βρίσκεται στην «καρδιά» του νησιού και τα απογεύματα κατακλύζεται από εκατοντάδες τουρίστες.


protothema.gr


from inews 365 https://ift.tt/2m0g8mw
via IFTTT