Αστυνομικίνες αποφασίζουν να συλλάβουν γυναίκα παίζοντας «κορώνα - γράμματα» - Σάλος μετά την αποκάλυψη (video) « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Αστυνομικίνες αποφασίζουν να συλλάβουν γυναίκα παίζοντας «κορώνα - γράμματα» - Σάλος μετά την αποκάλυψη (video)

Κατηγορία IFTTT στις   Ιουλίου 14, 2018  | 

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η δημοσιοποίηση ενός βίντεο ου απεικονίζει δύο γυναίκες αστυνομικούς να αποφασίζουν τη μοίρα μίας γυναίκας που σταμάτησαν για έλεγχο, στρίβοντας ένα νόμισμα.

Συγκεκριμένα, οι δύο αστυνομικοί σταμάτησαν ένα ΙΧ το οποίο φέρεται να πέρασε δίπλα τους με μεγάλη ταχύτητα.

Ωστόσο, μετά από λίγο φαίνεται από βίντεο εντός του περιπολικού, η μία αστυνομικός ρωτά την άλλη πώς να χειριστεί το περιστατικό.

Μιας και καμία δεν είχε μαζί της μπλοκάκι για να «κόψει» κλήση, οι επιλογές τους όπως οι ίδιες λένε στο βίντεο, ήταν δύο. Ή να τη συλλάβουν για επικίνδυνη οδήγηση ή να την αφήσουν ελεύθερη.
Σε αυτό το σημείο γελώντας αποφασίζουν να το παίξουν «κορώνα - γράμματα» μέσω app κινητού τηλεφώνου.

Κορώνα για σύλληψη και γράμματα για να την αφήσουν ελεύθερη.

Παρότι το «νόμισμα» έρχεται γράμματα οι αστυνομικίνες γελώντας αποφασίζουν να τη συλλάβουν και αφού για λίγο ασχολούνται με τη διατύπωση της κατηγορίας που θα της αναγγείλουν, η μία αστυνομικός βγαίνει γελώντας από το αυτοκίνητο και περνά χειροπέδες στην οδηγό.


Η οδηγός του ατυχήματος ξεσπά σε κλάματα και καταρρέει μέσα στο περιπολικό.

Ωστόσο, όταν δημοσιοποιήθηκε το βίντεο ο εισαγγελέας αρνήθηκε να ασκήσει δίωξη και η αστυνομία της Τζόρτζια βρέθηκε αντιμέτωπη με σφοδρές αντιδράσεις.

Οι αστυνομικίνες τέθηκαν σε διαθεσιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί έρευνα για το περιστατικό από το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων.

topontiki.grfrom inews 365 https://ift.tt/2Jlbvgf
via IFTTT