Αυτά είχε και με αυτά πλήρωσε!!! « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Αυτά είχε και με αυτά πλήρωσε!!!

Κατηγορία IFTTT στις   Αυγούστου 07, 2018  | 

Το ποσό των 3.000 δολλαρίων σε νομίσματα για φόρο εισοδήματος κατέβαλε στην αρμόδια υπηρεσία Μεταφορών ο Αμερικανός επιχειρηματίας Nick Stafford από τη Βιρτζίνια.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χρειαστούν πέντε καρότσια ξέχειλα από… 300.000 νομίσματα. Ο όγκος τους ήταν τόσος που τα μηχανήματα αυτόματης καταμέτρησης βγήκαν εκτός λειτουργίας και οι υπάλληλοι τα μετρούσαν επί επτά ώρες.

Σύμφωνα με το BBC, ο άνδρας είχε βρεθεί σε κόντρα με την υπηρεσία διότι δεν του έδιναν απευθείας τηλέφωνα για να συνεννοηθεί με τους αρμόδιους υπαλλήλους σχετικά με τη δήλωση τριών οχημάτων που απέκτησε για την επιχείρησή του και την καταβολή των φόρων που αναλογούν.
ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ: Βγαίνει στη σκηνή μέσα από ένα φέρετρο! (pics)
Ο Stafford υπέβαλε έγγραφο αίτημα για να του δοθεί απευθείας αριθμός τηλεφώνου και τελικά του έδωσαν έναν αριθμό αλλά όταν τον κάλεσε τον πληροφόρησαν πως δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η γραμμή αυτή για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Ο άνδρας ζήτησε τις απευθείας γραμμές εννέα άλλων γραφείων και όταν του το αρνήθηκαν κατέφυγε στη Δικαιοσύνη ζητώντας να επιβληθεί στους υπαλλήλους πρόστιμο. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά του αλλά του δόθηκαν οι τηλεφωνικοί αριθμοί που ζητούσε.

Έτσι εκείνος πλήρωσε τον φόρο του με νομίσματα. Χρειάστηκε πέντε καρότσια, που κόστισαν περίπου 400 δολάρια, αλλά και έντεκα άνθρωποι που προσελήφθησαν για να ξετυλίξουν τα πακετάκια με τα νομίσματα- διαδικασία που πήρε πέντε ώρες. Το συνολικό βάρος των νομισμάτων ήταν 726 κιλά.

Δείτε το βίντεο:from inews 365 https://ift.tt/2M0u27B
via IFTTT