«Παππούδες» το έσκασαν από γηροκομείο και η αστυνομία τους βρήκε σε... συναυλία heavy metal! « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


«Παππούδες» το έσκασαν από γηροκομείο και η αστυνομία τους βρήκε σε... συναυλία heavy metal!

Κατηγορία IFTTT στις   Αυγούστου 07, 2018  | 

Όταν τους εντόπισαν οι Αρχές ήταν «ζαλισμένοι και αποπροσανατολισμένοι» αλλά παρ' όλα αυτά απρόθυμοι να αποχωρήσουν από τη συναυλία.

Δύο ηλικιωμένοι Γερμανοί απέδρασαν από το γηροκομείο όπου διαμένουν και μετά από πολύωρη αναζήτηση η αστυνομία τους εντόπισε στο πιο... απροσδόκητο μέρος: ένα φεστιβάλ heavy metal μουσικής, το μεγαλύτερο του είδους, όπου διασκέδαζαν ανάμεσα σε χιλιάδες κόσμου.

Σύμφωνα με το Deutsche Welle, οι Αρχές που είχαν ειδοποιηθεί για την εξαφάνιση των ηλικιωμένων τροφίμων του γηροκομείου, οδηγήθηκαν ακολουθώντας διάφορα στοιχεία στο χώρο όπου διεξάγεται το Wacken Open Air, το μεγαλύτερο φεστιβάλ heavy metal μουσικής στον κόσμο. 

Εκεί, γύρω στις 3 τα ξημερώματα, κατάφεραν να βρουν ανάμεσα στο πλήθος τους δύο άντρες. 

ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ: Aνεξήγητο ιατρικό φαινόμενο: Τα αδέλφια που παραλύουν με το που δύσει ο ήλιος

Όπως δήλωσε αργότερα εκπρόσωπος της αστυνομίας, οι δύο ηλικιωμένοι που βρίσκονται στο πρώιμο στάδιο της άνοιας, εμφανίζονταν «ζαλισμένοι και αποπροσανατολισμένοι» αλλά παρ' όλα αυτά απρόθυμοι να αποχωρήσουν από τη συναυλία. Τελικά, οι αστυνομικοί τους έπεισαν να φύγουν μαζί τους και να επιστρέψουν στο γηροκομείο, που βρίσκεται επίσης στο χωριό Βάκεν, 80 χλμ από το Αμβούργο.

«Ήταν προφανές ότι τους άρεσε η συναυλία» είπε χαρακτηριστικά η Merle Neufeld, μιλώντας στο κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό Norddeutscher Rundfunk.

Το φεστιβάλ διαρκεί συνολικά 4 ημέρες και φέτος αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 75.000 λάτρεις της heavy metal μουσικής. Ανάμεσα στα group που εμφανίζονται φέτος είναι οι Danzig, οι θρυλικοί Judas Priest, οι Hatebreed, οι In Flames, οι Running Wild, οι Arch Enemy και οι In Extremo.

Πηγή: protothema.gr


from inews 365 https://ift.tt/2vkcQQf
via IFTTT