Καφριλίκι! Φίλη… φίδι, σπρώχνει κοπέλα που φοβάται να πηδήξει – Σοκαριστικό video « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Καφριλίκι! Φίλη… φίδι, σπρώχνει κοπέλα που φοβάται να πηδήξει – Σοκαριστικό video

Κατηγορία IFTTT στις   Αυγούστου 09, 2018  | 

Τι κάνεις όταν η φίλη σου λέει πως φοβάται να πηδήξει στο νερό; Σίγουρα όχι αυτό που έκανε η ανεκδιήγητη πρωταγωνίστρια του βίντεο που έγινε viral...

Είναι η σοκαριστική στιγμή που μια 16χρονη κοπέλα βρίσκεται ξαφνικά στο κενό! Η φίλη της (σ.σ. μια φιλία που θα πρέπει σίγουρα να… αναθεωρήσει) την σπρώχνει ξαφνικά από την γέφυρα, ενώ η 16χρονη δηλώνει ρητά πως δεν θέλει!

Η 16χρονη φαίνεται στο βίντεο που σοκάρει να στέκεται στην άκρη μιας γέφυρας, σε ύψος μεγαλύτερο των είκοσι (!) μέτρων από το νερό. Όλα έγιναν στο Moulton Falls, στον ποταμό Lewis, στην Ουάσινγκτον.

Φίλοι της 16χρονης είναι συγκεντρωμένοι από πίσω της κι εκείνη δηλώνει ξεκάθαρα πως δεν είναι…διατεθειμένη να πηδήξει στο νερό.


Κάποιοι ήδη μετρούν… αντίστροφα, προσπαθώντας να την πείσουν να πηδήξει.


Ώσπου ξαφνικά η φίλη της μοιάζει στο βίντεο να έχει… απηυδήσει! Κάνει μια χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια της σαν να λέει «τελείωνε» και τότε κάνει το αδιανόητο.

Σπρώχνει την κοπέλα στο κενό και μάλιστα με πολλή δύναμη! 


Η 16χρονη βρίσκεται ξαφνικά στον αέρα, ουρλιάζει από τον τρόμο της, ενώ ο θόρυβος που ακούγεται όταν πέφτει στο νερό είναι χαρακτηριστικός.


Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά, πνευμονική βλάβη και φυσικά αρκετές εκδορές.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο


Έξαλλη η μητέρα της 16χρονης με την φίλη της
Η μητέρα της 16χρονης κοπέλας, δήλωσε στο KATU: «Η κόρη μου έχει μπροστά της πολύ δρόμο για να αναρρώσει. Πιστεύω πως η κοπέλα που την έσπρωξε θα πρέπει να παραδοθεί στην αστυνομία, να καταλάβει τι έκανε λάθος. Αυτό δεν είναι σωστό. Θα μπορούσε να έχει σκοτώσει την κόρη μου«.


Ο επικεφαλής του τοπικού τμήματος της Αστυνομίας, Ben Peeler, από την πλευρά του, επιβεβαίωσε πως είναι παράνομο το να πηδά κανείς από γέφυρα.

newsit.gr


from inews 365 https://ift.tt/2OXqv7Z
via IFTTT