Ο γαμπρός βλέπει τη νύφη να φεύγει, και μένει άναυδος. Τώρα, κοιτάξτε τα χέρια της! « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Ο γαμπρός βλέπει τη νύφη να φεύγει, και μένει άναυδος. Τώρα, κοιτάξτε τα χέρια της!

Κατηγορία IFTTT στις   Οκτωβρίου 14, 2018  | 

Ο γάμος είναι πάντα -ή τουλάχιστον τις περισσότερες φορές- η πιο ευτυχισμένη στιγμή στην κοινή ζωή δύο ανθρώπων.

Υπάρχουν όμως και γάμοι, που μία κίνηση από τον γαμπρό ή τη νύφη, μπορεί να μείνει για πολύ καιρό χαραγμένοι στη μνήμη των παρεβρισκόμενων. Αν προσεγγίσουμε το γάμο ως επιθυμία δύο συντρόφων για μια κοινή ζωή, ως ένωση, πάντρεμα της διαφορετικότητας του καθενός, ως εγρήγορση, λαχτάρα για έρωτα, δημιουργικότητα και διατήρηση ζωντάνιας, ο γάμος είναι μια υπόθεση που μπορεί να προάγει τόσο την προσωπική εξέλιξη του κάθε συντρόφου, όσο και την κοινή εξέλιξη του ζευγαριού. Είναι, άλλωστε, ή τουλάχιστον πρέπει να είναι, η πιο σημαντική, η πιο ευτυχμένη στιγμή της κοινής ζωής των δύο αυτών ανθρώπων.

Ο γάμος αποτελεί ένα… κάστρο της ανθρώπινης ψυχής. Σκεφτείτε το δαχτυλίδι του γάμου, τί συμβολισμό κρύβει. Ή αντίστοιχα η «λευκότητα» της νύφης, που πρέπει να δηλωθεί η καθαρή της καρδιά, έτοιμη να δοθεί στον άντρα της. Ο συγκεκριμένος γάμος στην πόλη Ντάμπλι στην πολιτεία της Τζόρτζια στις ΗΠΑ, είναι πραγματικά ξεχωριστός. Αν δει κανείς τη φωτογραφία, παρατηρεί ότι η νύφη απομακρύνεται από τον γαμπρό, και εκείνος μένει… σύξυλος.

Για μερικά δευτερόλεπτα στέκεται αμήχανος. Νομίζει ότι η μέλλουσα σύζυγός του, θέλει να του πει κάτι δυσάρεστο. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι εκείνη έκρυβε για καιρό ένα μυστικό. Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να πει στον μέλλοντα σύζυγό της, ότι θα του τραγουδούσε ένα τραγούδι που τους έφερε για πάντα μαζί.

Δείτε όμως τα χέρια της… Ο γαμπρός είναι κωφός, και η νύφη του εκφράζει την αγάπη της και στη νοηματική. Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές σε γάμο που έχετε δει ποτέ… 

Δείτε το βίντεο.


newsit.gr


from inews 365 https://ift.tt/2QPhuxN
via IFTTT