Τρίκαλα: Η απάντηση της εφορίας για το ειδοποιητήριο σε νεκρό – “Για εμάς είναι φορολογικά ζωντανός”! « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τρίκαλα: Η απάντηση της εφορίας για το ειδοποιητήριο σε νεκρό – “Για εμάς είναι φορολογικά ζωντανός”!

Κατηγορία IFTTT στις   Νοεμβρίου 23, 2018  | 

Το ειδοποιητήριο της εφορίας συζητήθηκε στα Τρίκαλα όσο λίγα. Το θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο από τις εξηγήσεις που δόθηκαν...

Ο προϊστάμενος του Δικαστικού Τμήματος της Δ.Ο.Υ. Τρικάλων Θοδωρής Αλέκος εξηγεί γιατί ο μακαριστός πατέρας Ευθύμιος Βλαχοδήμος θεωρείται «φορολογικά ζωντανός».

Μετά το σάλο που προκάλεσε το ρεπορτάζ με το ειδοποιητήριο οφειλής περίπου 200 ευρώ στον μακαριστό ιερέα ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή προ 20ετίας, ο Θοδωρής Αλέκος εξηγεί: «Για εμάς ο π. Ευθύμιος Βλαδοχήμος θεωρείται «φορολογικά ζωντανός» καθώς δεν έχει δηλωθεί ο θάνατός του από τους οικείους του.


Επίσης η οφειλή που βεβαιώθηκε προέρχεται από χρέος προς τη ΔΕΗ καθώς ούτε εκεί έχουν αλλάξει τα στοιχεία του λογαριασμού. Εμείς στέλνουμε τα ειδοποιητήρια αυτά προκειμένου να δώσουμε περιθώριο στους ανθρώπους ή στους συγγενείς τους εντός 30 ημερών να κλείσουν τις εκκρεμότητές τους και δεν προχωράμε απευθείας σε κατασχέσεις».

Για την ιστορία, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος (πρόεδρος της Κοινότητας Πολυνερίου Τρικάλων) έλαβε ειδοποίηση από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για τον πατέρα του, μακαριστό ιερέα Ευθύμιο Βλαχοδήμο, σύμφωνα με την οποία οφείλει 115 € συν 80 € προσαυξήσεις, ποσό δηλαδή συνολικά 195 €.


Πηγή: trikalavoice.gr


from inews 365 https://ift.tt/2QabfrZ
via IFTTT