Εμφύτεψαν μπαλόνια στο κεφάλι 9χρονης για να της αφαιρέσουν τεράστια κρεατοελιά !!! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Εμφύτεψαν μπαλόνια στο κεφάλι 9χρονης για να της αφαιρέσουν τεράστια κρεατοελιά !!! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κατηγορία Επικαιρότητα στις   Ιουνίου 22, 2015  | 

diaforetiko.gr : Jessica Brett 3224894b 500x280 Εμφύτεψαν μπαλόνια στο κεφάλι 9χρονης για να της αφαιρέσουν τεράστια κρεατοελιά !!! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) 

Εμφύτεψαν μπαλόνια στο κεφάλι 9χρονης για να αφαιρέσουν τεράστια κρεατοελιά


Ένα γενναίο κοριτσάκι επέτρεψε στους γιατρούς να φουσκώσουν μπαλόνια κάτω



 από το κρανίο της, προκειμένου να αναπτυχθεί νέο δέρμα για να καλύψει ένα εκ γενετής σημάδι της.



diaforetiko.gr : ad 162372542 e1425902859970 Εμφύτεψαν μπαλόνια στο κεφάλι 9χρονης για να της αφαιρέσουν τεράστια κρεατοελιά !!! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η 9χρονη Τζέσικα Μπρέτ, γεννήθηκε με μία τεράστια κρεατοελιά στο κεφάλι, η οποία θα μπορούσε μάλιστα να της προκαλέσει καρκίνο, εάν δεν την αφαιρούσε.

diaforetiko.gr : ad 162372340 Εμφύτεψαν μπαλόνια στο κεφάλι 9χρονης για να της αφαιρέσουν τεράστια κρεατοελιά !!! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Εάν είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση δέρματος, από άλλο μέρος του σώματος της, μπορεί να της έμενε μόνιμα σημάδι.

Αν’ αυτού έγινε ο πρώτος άνθρωπος στο Ηνωμένο Βασίλειο, που υποβάλλεται σε μία πρωτοποριακή θεραπεία για την ανάπτυξη νέου δέρματος στο κεφάλι της.

diaforetiko.gr : jessica brett 1024x768 Εμφύτεψαν μπαλόνια στο κεφάλι 9χρονης για να της αφαιρέσουν τεράστια κρεατοελιά !!! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Χειρούργοι, εμφύτεψαν μπαλόνια στο πλαίσιο του τριχωτού της κεφαλής της και σε διάστημα έξι συνολικά μηνών, φούσκωναν τα μπαλόνια με ορούς για να ανοίξει και να τεντώσει το δέρμα της.

Με τη δημιουργία περίσσιου δέρματος, τα μπαλόνια και η κρεατοελιά αφαιρέθηκαν. Το νέο δέρμα ακολούθως τεντώθηκε πάνω από το κενό, δημιουργώντας ένα κανονικό δέρμα στην κεφαλή.

diaforetiko.gr : ad 162372394 Εμφύτεψαν μπαλόνια στο κεφάλι 9χρονης για να της αφαιρέσουν τεράστια κρεατοελιά !!! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)
diaforetiko.gr : jessica 2 3225689c Εμφύτεψαν μπαλόνια στο κεφάλι 9χρονης για να της αφαιρέσουν τεράστια κρεατοελιά !!! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)
diaforetiko.gr : jessica 1 3225684b Εμφύτεψαν μπαλόνια στο κεφάλι 9χρονης για να της αφαιρέσουν τεράστια κρεατοελιά !!! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το θαρραλέο κοριτσάκι, αντιμετώπισε την κατάσταση της δημιουργώντας ένα ασυνήθιστο χτένισμα, αντλώντας έμπνευσή από τα κοντά μαλλιά της αγαπημένης της ποπ τραγουδίστριας Jessie J και δεν παραπονέθηκε ούτε μία φορά καθ’ όλη τη διάρκεια της σκληρής δοκιμασίας.

aitoloakarnanianet.gr