Ένας χρόνος από τον θάνατο του Παντελίδη: Το μνημόσυνο, η κοσμοσυρροή και ο σπαραγμός! « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Ένας χρόνος από τον θάνατο του Παντελίδη: Το μνημόσυνο, η κοσμοσυρροή και ο σπαραγμός!

Κατηγορία Lifestyle στις   8:40:00 μ.μ.  | 

Ένας χρόνος συμπληρώνεται το ερχόμενο Σάββατο από το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη και σήμερα, στο μνημόσυνο του ενός χρόνου, οι φίλοι και οι στενοί συγγενείς συγκεντρώνονται από νωρίς σήμερα το πρωί στην τελευταία του κατοικία στο Δημοτικό κοιμητήριο Μεταμόρφωσης αλλά και στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Μεταμόρφωση.

Όπως ανακοίνωσε ο αδελφός του Τριαντάφυλλος πριν από λίγες ημέρες, η επιμνημόσυνη δέηση έλαβε χώρα στην εκκλησία ενώ αμέσως μετά πλήθος κόσμου μετέβη στην τελευταία του κατοικία. Τραγική φιγούρα, φυσικά, οι γονείς του, τα αδέλφια του και όλοι όσοι αγάπησαν τον μοναδικό τραγουδιστή που το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου βύθισε στο πένθος ολόκληρο το πανελλήνιο.

Από επώνυμους φίλους του αξέχαστου τραγουδιστή, εθεάθησαν ανάμεσα στο πλήθος θλιμμένοι ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αμαρυλλίς. Και οι δύο είχαν συντριβεί από τον χαμό του Παντελή πριν από ένα χρόνο και θέλησαν να δώσουν το "παρών" στο μνημόσυνο του αγαπημένου τους φίλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δίσκος με τα κόλυβα που ανάγραφαν το όνομα του Παντελή ήταν στολισμένος με μία κιθάρα, γεγονός που προκάλεσε συγκίνηση σε όλους όσοι βρέθηκαν στον Ιερό Ναό για το μνημόσυνο.

gossip-tv.gr