Απίστευτος: Έστειλε εξώδικο στην κοπέλα που βγήκε ραντεβού και τον απέρριψε! Το τι της ζήτησε θα σας τρελάνει... « Legemou

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Απίστευτος: Έστειλε εξώδικο στην κοπέλα που βγήκε ραντεβού και τον απέρριψε! Το τι της ζήτησε θα σας τρελάνει...

Κατηγορία Παράξενα στις   3:40:00 μ.μ.  | 

Απίστευτος τύπος έστειλε εξώδικο στη γυναίκα που φλέρταρε, ζητώντας τα χρήματα που ξόδεψε στο ραντεβού τους, επειδή εκείνη τον... απέρριψε!

Η απίστευτη αυτή ιστορία βγήκε στην επιφάνεια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όχι τυχαία.

Η 38χρονη Λούσι Μπράουν από το Λονδίνο βγήκε ραντεβού με έναν άνδρα που γνώρισε. Από την πρώτη φορά δεν ενθουσιάστηκε, αλλά τον θεώρησε ευπρεπή και γλυκό. Αποφάσισε να του δώσει μία ευκαιρία ακόμη.

Βγήκαν, λοιπόν, και δεύτερο ραντεβού. Η κατάσταση δεν άλλαξε, με αποτέλεσμα να τον απορρίψει. Η ίδια προερχόταν από τη διάλυση ενός μακροχρόνιου δεσμού και προφανώς δεν ήταν σε θέση να ξεκινήσει κάτι καινούργιο.

Τότε ξεκίνησαν όλα. Ο άνδρας όχι μόνο δεν δέχτηκε την απόρριψη, αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπάνω. Τής έστειλε εξώδικο, με το οποίο απαιτεί τα χρήματα τα οποία ξόδεψε για εκείνη κατά την έξοδό τους, περίπου 50 ευρώ.

Ο τύπος κράτησε την απόδειξη και κινήθηκε νομικά εναντίον της, προκειμένου να πάρει την... εκδίκησή του. Η 38χρονη γυναίκα έπεσε από τα σύννεφα, καθώς ήταν η περίπτωσή της ήταν μοναδική στα χρονικά.

Στο εξής λοιπόν, όταν βγαίνετε ραντεβού και δεν έχετε αποφασίσει αν θα... κρατήσετε ή θα απορρίψετε τον παρτενέρ σας, τουλάχιστον ας πληρώνετε το ποσό του λογαριασμού που σας αντιστοιχεί. Σε διαφορετική περίπτωση, ενδέχεται να βρεθείτε... στα δικαστήρια!

athensmagazine.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...