Η οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ απαγορεύει στον εραστή του να πάει στην κηδεία « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Η οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ απαγορεύει στον εραστή του να πάει στην κηδεία

Κατηγορία Lifestyle στις   Φεβρουαρίου 13, 2017  | 

«Ο Φαντί δεν είναι ευπρόσδεκτος στην κηδεία του αγαπημένου μας Τζορτζ Μάικλ. Ο Θεός να τον βοηθήσει αν πατήσει το πόδι του». Τα λόγια ανήκουν στον ξάδελφο και παιδικό φίλο του αδικοχαμένου σταρ, Άνδρου Γεωργίου. «Δεν ήταν σύντροφός του, στην πραγματικότητα. Από την οικογένεια δεν του έχει μιλήσει κανείς. Φαίνεται να συνεχίζει μια χαρά τη ζωή του. Μου ανακατεύει το στομάχι αυτός ο τύπος» συνέχισε εκνευρισμένος ο Γεωργίου, σε δηλώσεις που έκανε στη βρετανική εφημερίδα Sun.

Παρόλο που οι έρευνες της αστυνομίας κατέληξαν στο ότι ο Φαντί Φαουάζ δεν είχε σχέση με τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ, η δημοσιοποίηση του τηλεφωνήματος που έκανε στο βρετανικό ΕΚΑΒ, δείχνει ότι χειρίστηκε λάθος την υπόθεση.

Στο κρίσιμο τηλεφώνημα, ο Λιβανέζος κομμωτής ακούγεται να λέει: «Πρόκειται για τον Τζορτζ Μάικλ. Είναι νεκρός νομίζω, δεν ανασαίνει. Είναι στο κρεβάτι. Είναι παγωμένος και μπλε. Είναι άκαμπτος». Όταν στην άλλη γραμμή, ένας υπάλληλος του ΕΚΑΒ τον ρωτάει αν ήταν αναμενόμενος ο θάνατός του, ο Φαουάζ απαντά: « Όχι, όχι, όχι. Περίμενα εδώ και ώρες να τον ξυπνήσω και δεν ξυπνάει. Πήγα να τον ξυπνήσω και είχε φύγει».

Οι αναλυτικές τοξικολογικές εξετάσεις του Τζορτζ  Μάικλ θα ολοκληρωθούν περί τα τέλη Φεβρουαρίου και τότε θα γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του. Αμέσως μετά, θα γίνει η κηδεία του…

topontiki.gr