O νέος Chrome θα υποστηρίζει ιστοσελίδες εικονικής πραγματικότητας και πολλά άλλα! « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


O νέος Chrome θα υποστηρίζει ιστοσελίδες εικονικής πραγματικότητας και πολλά άλλα!

Κατηγορία Τεχνολογία-Games στις   Φεβρουαρίου 16, 2017  | 

Η Google αναβαθμίζει τις λειτουργίες του δημοφιλούς web browser της, Chrome, ο οποίος πλέον θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν διαδικτυακές επισκέψεις σε ιστοσελίδες εικονικής πραγματικότητας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Google το νέο update του Chrome θα υποστηρίζει το σετ εικονικής πραγματικότητας Daydream που σε συνδυασμό με το Android smartphone του χρήστη, θα του επιτρέπει να “μεταφερθεί” σε ιστοσελίδες εικονικής πραγματικότητας.

Εκτός όμως από την υποστήριξη VR η αναβάθμιση του Chrome θα περιλαμβάνει λειτουργία Google Cloud Search η οποία θα χρησιμοποιεί τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης για να μπορεί ο χρήστης να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα όταν ψάχνει για έγγραφα δικά του ή ακόμα και στο Διαδίκτυο.

Τέλος η εταιρεία αναβάθμισε και το Google Doodle, ώστε η λειτουργία να «θυμάται» τα γενέθλια των χρηστών. Την ημέρα των γενεθλίων θα εμφανίζεται μια τούρτα με κεράκια αντί για το λογότυπο, τα οποία ο χρήστης θα μπορεί να «σβήσει» εάν φυσήξει σε μικρόφωνο που θα είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή.

πηγή:newsit.gr