Εταιρεία στην Σουηδία μετατρέπει τους νεκρούς σας σε διαμάντια για να τους έχετε πάντα μαζί σας « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Εταιρεία στην Σουηδία μετατρέπει τους νεκρούς σας σε διαμάντια για να τους έχετε πάντα μαζί σας

Κατηγορία IFTTT στις   Αυγούστου 14, 2017  | 


Με την πρόοδο της τεχνολογίας, έχει προκύψει κάτι εντυπωσιακό που θα αλλάξει τα δεδομένα στις κηδείες. Αντί να αγοράζουν οικόπεδο σε ένα νεκροταφείο, οι άνθρωποι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα για κάτι νέο αντί γι’ αυτό. Αυτή η νέα ιδέα ήρθε για να μείνει.


Μια εταιρεία στην Ελβετία με το όνομα Algordanza έχει κάνει ένα τεχνολογικό επίτευγμα που θα μας βοηθήσει να έχουμε πάντα μαζί μας τους αγαπημένους μας.


Οι κηδείες είναι απίστευτα ακριβές. Το κόστος του φέρετρου, το οικόπεδο, και η επιτύμβια στήλη (για να μην αναφέρουμε το κόστος των υπηρεσιών) ξεκινούν από 1000€. Εκτός του ότι, αν μετακομίσουμε σ’ άλλη πόλη, δεν θα μπορούμε να επισκεφτούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα ξανά.

Ωστόσο, η Algordanza έχει δημιουργήσει κάτι που θα λύσει όλα αυτά τα προβλήματα. Με 5.000€, μπορούμε να πάρουμε το αγαπημένο μας πρόσωπο μαζί μας, όπου κι αν πάμε.
   

Δεν είναι εύκολο να αποχωριστούμε ένα αγαπημένο πρόσωπο. Αλλά αυτή η νέα ιδέα, η καύση των νεκρών, είναι μια αναγκαιότητα.

Η Algordanza χρησιμοποιεί τις στάχτες για να δημιουργήσει έναν αιώνιο θησαυρό.


Τα διαμάντια διαρκούν για πάντα. Αυτή η νέα διαδικασία εκμεταλλεύεται αυτό το γεγονός. Οι εταιρείες που κατασκευάζουν αναμνηστικά διαμάντια έχουν εφεύρει μια διαδικασία που μπορεί να μετατρέψει τις στάχτες ενός αγαπημένου προσώπου σε ένα μοναδικό διαμάντι.

Έχει τις ίδιες ιδιότητες με ένα διαμάντι που εξορύσσεται από τη γη, το οποίο σημαίνει ότι θα έχει την ίδια λάμψη.


Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορούμε να επιλέξουμε το χρώμα του διαμαντιού. Οι στάχτες καθορίζουν το χρώμα του.


Οι στάχτες προέρχονται από όλα τα έμβια όντα, έτσι μπορείτε ακόμη να μετατρέψετε και τις στάχτες του κατοικίδιου ζώου σας σε ένα διαμάντι που θα το φοράτε για πάντα..!

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτή την ιδέα.ΠΗΓΗ