Η πιο παράξενη τάση στο Instagram: Τα κορίτσια κοιτάνε κάτω « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Η πιο παράξενη τάση στο Instagram: Τα κορίτσια κοιτάνε κάτω

Κατηγορία inews 365 στις   Αυγούστου 07, 2017  | 

Έχουν χάσει τους φακούς επαφής τους και ψάχνουν να τους βρουν; Όχι, είναι η νέα τάση σε selfies και επαγγελματικές φωτογραφίσεις που έχει βάλει φωτιά στο Instagram. H «πυρκαγιά» ξεκίνησε από το φετινό καλοκαίρι στους Αντίποδες – τον δικό μας χειμώνα, δηλαδή – και τώρα περνάει τους ωκεανούς και εξαπλώνεται και σε άλλες ηπείρους.

Είναι καινούργια αυτή η τάση κι όμως είναι, πιθανά, από τις πιο απλές. Παρότι είναι ασυνήθιστη. Διασημότητες (βλέπε “celebrities”) και πρόσωπα με επιρροή (βλέπε “influencers”), τόσο στην Αυστραλία όσο και αλλού, πλέον, εμφανίζονται στις selfies τους και σε επαγγελματική φωτογράφιση, χαμηλοβλεπούσες! Κοιτάζουν κάτω, κι όχι εμάς! Κι ας το ομολογήσουμε: αυτή η απουσία αυθάδειας στο βλέμμα που καρφώνει τον φακό – εμάς, δηλαδή – γεννά ένα πιο ειλικρινές, πιο ανυπόκριτο vibe.

Τώρα, είτε κοιτάζοντας τα σκαλοπάτια καθώς ανεβαίνουν μια σκάλα, είτε στρέφουν το πρόσωπο τους την τελευταία στιγμή στη διάρκεια φωτογράφισης, πάμπολλες επώνυμες δοκιμάζουν τη νέα τάση. Ποια να πρωτοαναφέρει κανείς; Τις γκουρού της Queensland στην Αυστραλία, Shani Grimmond και Hannah Polites; Την μπλόγκερ ταξιδιών Sjana Earp; Το μοντέλο Mimi Elashiry; Μήπως την Devin Brugman του «A Bikini A Day»; Ίσως, την Elyse Knowles, σταρ του μόντελινγκ; Ή την social star Inka Williams; Είναι όλες «It Girls».

altsantiri.gr


from Enimerosi 247 http://ift.tt/2vDCdxb
via IFTTT

from inews 365 http://ift.tt/2vbVt2B
via IFTTT