10 αποδείξεις ότι η σημερινή νεολαία το έχει ξεφτιλίσει « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


10 αποδείξεις ότι η σημερινή νεολαία το έχει ξεφτιλίσει

Κατηγορία IFTTT στις   Μαΐου 04, 2018  | 

Η νέα γενιά είναι η χειρότερη, έτσι; 

Είναι δύσκολο να καθορίσουμε ηλικιακά ποιοι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Αλλά ας δούμε γιατί είναι ταυτόχρονα οι χειρότεροι και οι καλύτεροι.


Είναι εύκολο να τους μισήσει κανείς λόγω της εμμονής τους με την τεχνολογία, αλλά ας το παραδεχτούμε: όλοι έχουν εμμονή με τα κινητά τους. Τα πεζοδρόμια δεν έγιναν έτσι μόνο για τους εφήβους.



Αυτό είναι ανεκτίμητο. Η ειρωνεία είναι ότι μάλλον τραβήχτηκε με κάμερα μιας χρήσης σαν αυτές που είχαν οι γονείς μας. Η ερασιτεχνική φωτογραφία δεν είναι κάτι καινούριο. Η νέα γενιά το πήγε σε άλλο επίπεδο.



Δείτε την κάρτα του σεκιούριτι. Δεν ξέρουμε αν είναι αναστατωμένος λόγω των πράξεων τους ή αν βαθιά μέσα του ήθελε κι εκείνος να τραβήξει μια σέλφι.



Οι σέλφι είναι διασκεδαστικές, αλλά δεν είναι όλα τα μέρη και οι ώρες κατάλληλα. Αυτή είναι μια από τις χειρότερες στιγμές. Αυτό που είναι τέλειο με τη νέα γενιά είναι ότι μια στο τόσο τους βλέπουμε να εξαφανίζονται.



Η έκρηξη ενδορφίνης στον εγκέφαλο μετά από τα likes επιβεβαίωσης θα κάνει αυτό το άτομο να αισθανθεί καλύτερα. Σίγουρα, αυτό ήταν το σχέδιο του εξ αρχής.



«Ωραία μπλούζα, φίλε.»

[σε αγνοεί] «Ωραίο το μήνυμα της.»

[συνεχίζει να σε αγνοεί] «Ωραία τα είπαμε…»



Αυτή είναι η φωτογραφία κάποιου με λάπτοπ στο σινεμά. Ποιος κάνει κάτι τέτοιο; Η νέα γενιά φυσικά. Σίγουρα είναι αγενές, αλλά τον θαυμάζουμε που κάνει τόσα πράγματα ταυτόχρονα.



Ένα από τα πιο τραγικά πράγματα είναι ότι τα παιδιά ανυπομονούν να μεγαλώσουν και όταν μεγαλώνουν, εύχονται να ήταν παιδιά ξανά.



Τι σας λέγαμε; Τα σημερινά 14χρονα. Πείτε μας παλιομοδίτες, αλλά δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται στα 14χρονα να έχουν Tinder.



Αυτή είναι η επιτομή του χειρότερου και του καλύτερου. Η ιδέα για την πρόταση για τον χορό του σχολείου είναι γλυκιά, αλλά το να κάνεις τατουάζ που να λέει «Χορός;», δεν είναι και τόσο έξυπνο!

Εσείς τι πιστεύετε για τη σημερινή νεολαία και γενικότερα την νέα γενιά;
Credit: guff.com - fanpage


from STROUMFAKI.GR https://ift.tt/2FGwEQ7
via IFTTT