Απίστευτο! Φορτηγό χρηματαποστολής σκόρπισε 600.000 δολάρια στο δρόμο – Έπιασαν το Τζόκερ οι περαστικοί! ΒΙΝΤΕΟ « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Απίστευτο! Φορτηγό χρηματαποστολής σκόρπισε 600.000 δολάρια στο δρόμο – Έπιασαν το Τζόκερ οι περαστικοί! ΒΙΝΤΕΟ

Κατηγορία IFTTT στις   Μαΐου 06, 2018  | 

Άνοιξε μόνη της η πίσω πόρτα κι έγινε χαμός από αυτούς που σταμάτησαν κι άρχισαν να μαζεύουν χαρτονομίσματα!

Λένε πως δεν βρέχει λεφτά από τον ουρανό, όμως αυτό συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Ι-70, στην Ινδιανάπολη των ΗΠΑ.

Το θωρακισμένο φορτηγό χρηματαποστολής της Brinks έχασε, όπως υπολογίζεται,  κάπου $600.000 σε μετρητά όταν άνοιξε μόνη της η πίσω πόρτα [όπως στην επάνω φωτογραφία από ταινία] ενώ πήγαινε με 110 km/h προχθές κατά τις 9 το πρωί.

Σάκοι με λεφτά καθώς και χύμα χαρτονομίσματα σκορπίστηκαν στο δρόμο, με αποτέλεσμα να γίνει χαμός. «Ήταν σαν σκηνή από κινηματογραφική ταινία», είπε αξιωματικός της αστυνομίας στο CBS. «Χαρτονομίσματα να πετάνε στον αέρα, αυτοκίνητα να σταματούν και να βγαίνει έξω ο κόσμος…».

Μόνο όταν ένας άλλος οδηγός πλεύρισε το φορτηγό και του έκανε απελπισμένα νοήματα να κοιτάξει τι συνέβαινε πίσω του, ο οδηγός της Brinks κατάλαβε τι είχε γίνει και σταμάτησε. Φυσικά, πολλά αυτοκίνητα είχαν σταματήσει για να μαζέψουν λεφτά, με κάποιους μάλιστα να πηδάνε και την περίφραξη για να μην τους ξεφύγει χαρτονόμισμα.

Η αστυνομία όμως τόνισε ότι αυτό αποτελεί κλοπή και κάνει έρευνες για να εντοπίσει τέσσερις οδηγούς –ανάμεσά τους κι έναν οδηγό σχολικού λεωφορείου!– που μάζεψαν σάκους με λεφτά κι εξαφανίστηκαν.

«Αν θέλετε, με καθαρή συνείδηση, να φέρετε πίσω τα λεφτά, υπάρχει αμνηστία. Δεν θα σας υποβληθούν ερωτήσεις αν είστε πρόθυμοι να τα επιστρέψετε», είπε ο αξιωματικός της αστυνομίας της Indiana.



from STROUMFAKI.GR https://ift.tt/2HVGkvZ
via IFTTT