63 εκπληκτικά χτενίσματα για κοντά μαλλιά (+ παιδικά)! « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


63 εκπληκτικά χτενίσματα για κοντά μαλλιά (+ παιδικά)!

Κατηγορία IFTTT στις   Μαΐου 01, 2018  | 

Αν έχετε επιλέξει ένα από τα κοντά κουρέματα με μαλλιά αγορίστικα, καρέ ή μέχρι τον ώμο, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για το πως να τα χτενίσετε. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά, μοντέρνα χτενίσματα για κοντά μαλλιά που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Από τα μαλλιά κάτω ίσια ή κυματιστά μέχρι τους περίτεχνους κότσους με πλεξούδες και όμορφα αξεσουάρ μαλλιών, οι προτάσεις είναι πολλές. Χτενίσματα απλά, μοντέρνα, βραδινά, επίσημα, νυφικά, vintage ή παιδικά, ιδανικά για κοντά μαλλιά που θα σας κάνουν να λάμψετε και να κλέψετε τις εντυπώσεις σε κάθε σας εμφάνιση.

Δείτε λοιπόν 60+ φωτογραφίες με εντυπωσιακά χτενίσματα για κοντά μαλλιά που καλύπτουν όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις.

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά με πλεξούδες:





Οι πλεξούδες αποτελούν μια πολύ ωραία πρόταση για να δημιουργήσετε απλά χτενίσματα για κοντά μαλλιά. Δοκιμάστε να πιάσετε την φράντζα σας με τη βοήθεια μιας πλεξούδας και να αφήσετε τα υπόλοιπα μαλλιά να πέφτουν ανέμελα ίσια ή κυματιστά.

Εναλλακτικά, φτιάξτε ένα χτένισμα μισά πάνω μισά κάτω με δυο πλεξούδες που δένουν στο πίσω μέρος ή κάντε υπέροχα boxer braids με ολλανδικές πλεξούδες.

Ένα από τα πιο απλά και όμορφα βραδινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι το σινιόν με πλεξούδα στεφάνι. Κάντε λοιπόν μια πλεξούδα στέκα και πιάστε τα υπόλοιπα μαλλιά σας σε έναν χαμηλό κότσο.

Αυτές είναι μόνο μερικές προτάσεις για εντυπωσιακά χτενίσματα με πλεξούδες. Βάλτε τη φαντασία σας να δημιουργήσει και φτιάξτε πολλά ακόμη υπέροχα hairstyles.

Δείτε επίσης 3 όμορφες ιδέες με μοντέρνα χτενίσματα για πολύ κοντά μαλλιά:








Ο κότσος είναι ένα από τα είδη χτενισμάτων που χρειάζεται τέτοιο μήκος, έτσι ώστε να μπορούν τα μαλλιά να πιαστούν. Επομένως, είναι ένα από τα χτενίσματα για κοντά μαλλιά καρέ ή πιο μακριά που δημιουργείται εύκολα και γρήγορα.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μορφές κότσου που μπορείτε να κάνετε. Από το χαλαρό και απλό top knot μέχρι τον επίσημο χαμηλό και πλάγιο κότσο με twist, οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Αναλογιστείτε την περίσταση και επιλέξτε το ιδανικό στυλ για να χτενίσετε τα κοντά μαλλιά σας. Για μια πρωινή βόλτα, το σχολείο ή ένα χαλαρό απογευματινό καφεδάκι ο κότσος half up είναι μια πολύ ωραία επιλογή. Αν όμως ψάχνετε πιο επίσημα χτενίσματα για κοντά μαλλιά, τότε θα πρέπει να επιλέξετε έναν ψηλό ή χαμηλό κότσο, τον οποίο μπορείτε να διακοσμήσετε με αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα μια λεπτή κορδέλα.

Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χτένισμα που συνδυάζει τον κότσο με την πλεξούδα.

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά με φράντζα:





Αν το γυναικείο κοντό κούρεμα σας διαθέτει φράντζα, τότε μπορείτε να την πιάσετε στο πλάι με μια πλεξούδα ή με ένα χαλαρό πιάσιμο. Εναλλακτικά μπορείτε να πιάσετε όλα τα μαλλιά σας πάνω, με έναν κότσο, ένα σινιόν ή μια πλεξούδα και να αφήσετε την φράντζα ή τις αφέλειες να πέφτουν ανέμελα στο πρόσωπο σας.

Επίσης, μπορείτε να κάνετε ένα χαλαρό χτένισμα με μισά πάνω μισά κάτω μαλλιά και αφέλειες, είτε να κάνετε ανάλαφρες μπούκλες και να αφήσετε την φράντζα σας να πέφτει ανέμελη.

Ρετρό χτενίσματα για κοντά μαλλιά:




Τα vintage χτενίσματα για κοντά μαλλιά διαθέτουν μερικά πολύ χαρακτηριστικά στοιχεία. Οι μπούκλες τύπου vang είναι ίσως ένα από τα χαρακτηριστικότερα.

Κάνοντας λοιπόν τα μαλλιά σας με τις μπούκλες αυτού του στυλ μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό χτένισμα για κοντά μαλλιά. Αφήστε τις κάτω ή πιάστε τις σε ένα χαλαρό updo και απογειώστε την εμφάνιση σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε τις πιο έντονες και στρογγυλές μπούκλες του Hollywood ή να φορέσετε ένα μαντήλι στα μαλλιά.

Αρχαιοελληνικά χτενίσματα για κοντά μαλλιά:





Τα αρχαιοελληνικά χτενίσματα είναι όμορφα, ανάλαφρα, κομψά και πολύ ρομαντικά. Μπορούν να δημιουργηθούν σε κάθε μήκος μαλλιών και να φορεθούν σε κάθε περίσταση.

Πρόκειται για χτενίσματα με πλεξούδες και ανάλαφρες μπούκλες συνήθως, τα οποία τις περισσότερες φορές είναι διακοσμημένα με αξεσουάρ μαλλιών, όπως αλυσίδες, μεταλλικά ή λουλουδάτα στεφάνια κλπ.

Αν αναζητάτε αρχαιοελληνικά χτενίσματα για κοντά μαλλιά σγουρά, στο μήκος του κοντού καρέ, μπορείτε να δοκιμάσετε να τα αφήσετε κάτω και να τους προσθέσετε ένα στεφάνι από αλυσίδα.

Από εκεί και πέρα όμορφη ιδέα για αρχαιοελληνικά νυφικά ή απλά χτενίσματα για κοντά μαλλιά είναι και τα updo. Ανέμελα πιασίματα των μαλλιών σε χαμηλό κότσο με μπούκλες ή ένα κομψό σινιόν στολισμένο με μια λεπτή στέκα από πλεξούδα, αποτελούν εντυπωσιακές και ρομαντικές προτάσεις για να χτενίσετε τα μαλλιά σας σε ένα γάμο, μια βάπτιση ή μια επίσημη έξοδο.

Χτενίσματα με μπούκλες για κοντά μαλλιά:





Τα χτενίσματα με μπούκλες είναι εντυπωσιακά και προσθέτουν όγκο στα μαλλιά. Μπορούν να δημιουργηθούν σε όλα τα μήκη μαλλιών και να δείχνουν εξίσου εντυπωσιακές.

Από τις ανάλαφρες και κυματιστές μπούκλες μέχρι τις καλοσχηματισμένες και τύπου vang μπούκλες, μπορείτε να επιλέξετε αυτές που σας ταιριάζουν και να κάνετε εκπληκτικά χτενίσματα. Επιλέξτε τον τύπο μπούκλας που σας αρέσει και σας ταιριάζει και σχηματίστε τις. Στη συνέχεια αφήστε να πέφτουν κάτω ανέμελα ή χρησιμοποιήστε τις για να κάνετε εντυπωσιακά χτενίσματα τύπου updo, κότσου ή half up.

Χτενίσματα για κοντά σγουρά μαλλιά:





 Είστε κουμπάρα ή καλεσμένη σε γάμο / βάπτιση και δεν ξέρετε πως να χτενίσετε τα κοντά μαλλιά σας; Κανένα πρόβλημα! Υπάρχουν πολλές διαφορετικές προτάσεις με μοντέρνα χτενίσματα για κοντά μαλλιά για γάμο / βάπτιση που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Από το απλό πιάσιμο της φράντζας ή της μιας πλευράς με πλεξούδες και twisted δεσίματα, μέχρι τα κομψά και εντυπωσιακά updo οι επιλογές είναι πολλές.

Ενδιαφέρουσα ιδέα είναι και οι ανάλαφρες μπούκλες με τα μαλλιά κάτω και μια λεπτή πλεξούδα στέκα στην κορυφή του κεφαλιού.

Παιδικά χτενίσματα για κοντά μαλλιά:







from STROUMFAKI.GR https://ift.tt/2JItPQY
via IFTTT