Γιος Τούρκου συλληφθέντα: Οι Έλληνες τον έπιασαν ως αντίποινα για τους δύο στρατιωτικούς - BINTEO « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Γιος Τούρκου συλληφθέντα: Οι Έλληνες τον έπιασαν ως αντίποινα για τους δύο στρατιωτικούς - BINTEO

Κατηγορία IFTTT στις   Μαΐου 03, 2018  | 

Υποστηρίζει πως οι ελληνικές Αρχές δεν του έδωσαν ούτε τα χάπια του

Σάλο έχει προκαλέσει στη γειτονική χώρα η σύλληψη του Τούρκου οδηγού εκσκαφέα στις Καστανιές Έβρου, με την κατηγορία ότι μπήκε παρανόμως σε ελληνικό έδαφος.

Την ώρα που ο Μουσά Αλερίκ, κατέθετε ενώπιον του εισαγγελέα στα δικαστήρια Ορεστιάδας, ο 21 ετών γιος του, έκανε δηλώσεις για την υπόθεση στην ιστοσελίδα haberler.

Ο νεαρός υπαινίχθηκε πως οι Έλληνες συνέλαβαν τον πατέρα του ως αντίποινα για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία. «Γνωρίζω πως Έλληνες στρατιώτες πέρασαν οπλισμένοι τα τουρκικά σύνορα και συνελήφθησαν. Νομίζω ότι έπιασαν τον πατέρα μου στην Ελλάδα ως αντίποινα».

Ο ίδιος υποστήριξε πως ο πατέρας του έχει υπέρταση. Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος, «η ελληνική πλευρά δεν αφήνει να του παραδώσουν ούτε τα φάρμακά του, τα οποία κράτησαν όπως είπε, Έλληνες στρατιώτες.

Σύμφωνα με το τουρκικό δημοσίευμα, ο Τούρκος χειριστής του γεωργικού μηχανήματος, είναι υπό κράτηση γιατί μπήκε σε «ζώνη ασφαλείας», στα σύνορα. Τι σημαίνει αυτό; Πώς οι Τούρκοι δημιουργούν από μόνοι τους «γκρίζα ζώνη» στον Έβρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 



from STROUMFAKI.GR https://ift.tt/2w6GJGE
via IFTTT