Αυστραλία: Πήγε με τη φοράδα επειδή του έκλεισε το μάτι! « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Αυστραλία: Πήγε με τη φοράδα επειδή του έκλεισε το μάτι!

Κατηγορία IFTTT στις   Ιουλίου 20, 2018  | 

Μετά από μία σειρά αδιευκρίνιστων γεγονότων ο ιδιοκτήτης ενός στάβλου στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας, τοποθέτησε κάμερες κλειστού κυκλώματος για να ελέγξει ποιος μπαινοβγαίνει στην περιουσία του την διάρκεια της νύχτας.

Και οι εικόνες που αντίκρισε τον σόκαραν. Ένας άνδρας πιάστηκε να κάνει σεξ με μία φοράδα μέσα στο στάβλο. Ο συναγερμός από τους αισθητήρες κίνησης που υπήρχαν στο στάβλο, ενεργοποιήθηκε με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Οι αρχές βρήκαν τον Daniel Raymond Webb-Jackson να κρύβεται σε ένα σημείο του στάβλου. Στη δίκη που ακολούθησε για την κακοποίηση του ζώου ο δράστης παραδέχθηκε την πράξη του αλλά αυτό που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η δικαιολογία που χρησιμοποίησε ο άνδρας για την πράξη του.

Συγκεκριμένα είπε ότι η φοράδα τον μύρισε στον καβάλο και... του έκλεισε το μάτι, κάτι που για αυτόν αποτελούσε ένδειξη συναίνεσης!

Για τη δικαστή, η πράξη ήταν αδικαιολόγητη και τιμώρησε τον Webb-Jackson με 10 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή και 700 ευρώ πρόστιμο.

Πηγή: enikos.gr


from inews 365 https://ift.tt/2msVhZf
via IFTTT