Για να δούμε το μεγάλο reunion του «Game of Thrones» θα πρέπει να το... αγοράσουμε « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Για να δούμε το μεγάλο reunion του «Game of Thrones» θα πρέπει να το... αγοράσουμε

Κατηγορία IFTTT στις   Νοεμβρίου 30, 2018  | 

Το εορταστικό αφιέρωμα δεν θα προβληθεί στην τηλεόραση.

Μας άνοιξε την όρεξη ο Σον Μπιν, ή αλλιώς Νεντ Σταρκ, με όσα είχε πει πρόσφατα στο Hollywood Reporter. Ότι δηλαδή πήγε στο Μπέλφαστ και γύρισε ένα εορταστικό αφιέρωμα με όλο το καστ του «Game of Thrones» και με οικοδεσπότη τον Κόναν Ο' Μπράιεν.

Ελπίζαμε ότι θα βλέπαμε το αφιέρωμα αυτό μετά από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, όπου θα έχει πεθάνει κόσμος και κοσμάκης, ώστε η εμπειρία «Game of Thrones» να έκλεινε με μια αισιόδοξη νότα.



Όμως, όπως αποκαλύπτει το Entertainment Weekly, για να δούμε τον Νεντ Σταρκ και τον Καλ Ντρόγκο να ξανασμίγουν με τον Τζον Σνόου και την Ντενέρις, θα πρέπει να αγοράσουμε το ειδικό box set DVD/Blu-Ray με όλες τις σεζόν του «Game of Thrones», που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, μετά το τέλος της σειράς (μπήκε ήδη στη λίστα για τα επόμενα Χριστούγεννα).

Με άλλα λόγια το αφιέρωμα δεν θα προβληθεί από το HBO – ούτε από τη Nova στη χώρα μας. Και φανταζόμαστε ότι θα γίνει ανάρπαστο στις... σκοτεινές γωνιές του Ίντερνετ από όσους δεν θέλουν να πληρώσουν για το box set.


reader.gr


from inews 365 https://ift.tt/2U1rwOI
via IFTTT