Τι το ήθελαν το ψαροντούφεκο στις Μπαχάμες; Καρχαρίας επιτίθεται και δαγκώνει δύτη στο κεφάλι (video) « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τι το ήθελαν το ψαροντούφεκο στις Μπαχάμες; Καρχαρίας επιτίθεται και δαγκώνει δύτη στο κεφάλι (video)

Κατηγορία IFTTT στις   Νοεμβρίου 30, 2018  | 

Το βίντεο είναι σοκαριστικό και δεν το αντιλαμβάνεται κάποιος με την πρώτη. Δείχνει μια παρέα ψαροντουφεκάδων που βρίσκεται στις Μπαχάμες να βουτάει στα σμαραγδένια νερά και να ψάχνει για ψάρια.

Κάποια στιγμή ένας ψαροντουφεκάς βρίσκει ένα ψάρι και εκτοξεύει το καμάκι. Το πετυχαίνει αλλά από την αναταραχή που δημιούργησε στον βυθό εμφανίσθηκε ένας καρχαρίας που ξεπερνούσε τα δυο μέτρα.

Ο καρχαρίας κάνει μια βόλτα στο βυθό και στη συνέχεια επιτίθεται στον άλλον ψαροντουφεκά της παρέας και του δαγκώνει το κεφάλι.


«Δεν κατάλαβ τι έγινε» λέει ο 29χρονος Ουίλ Κράουσε «είδα απλά μια σκιά από πανω μου και μετά άκουσα ένα κρακ στο κεφάλι μου. Όταν είδα τον καρχαρία τρομοκρατήθηκα»

Και πραγματικά όπως καταγράφει η κάμερα όλη η παρέα τρομοκρατήθηκε και με απλωτές έφτασε στη βάρκα και ένας ένας ανέβηκαν πάνω.

Όταν ο Ουίλ έβγαλε το προστατευτικό που φοράνε οι δύτες το κεφάλι του ήταν μέσα στα αίματα. Τη γλίτωσε μόνο με μερικά ράμματα στο κεφάλι και το λαιμό. Εάν ο καρχαρίας έκανε δεύτερο κύκλο και ξαναχτυπούσε δεν είχε καμία τύχη.



topontiki.gr


from inews 365 https://ift.tt/2BJNRJF
via IFTTT