Βίντεο ντοκουμέντο από το έγκλημα στη Ρόδο: Η 21χρονη φεύγει με τον 19χρονο από το σπίτι της « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Βίντεο ντοκουμέντο από το έγκλημα στη Ρόδο: Η 21χρονη φεύγει με τον 19χρονο από το σπίτι της

Κατηγορία IFTTT στις   Δεκεμβρίου 06, 2018  | 

Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τη Ρόδο, δείχνει την 21χρονη φοιτήτρια, Ελένη Τοπαλούδη, να συναντάται κάτω από το σπίτι της με τον 19χρονο που κατηγορείται για τη δολοφονία της, και στη συνέχεια να φεύγουν μαζί.

Στο βίντεο, που φέρνει στο φως η «Δημοκρατική», φαίνεται ο 19χρονος που φτάνει στο σπίτι της άτυχης κοπέλας, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, την περιμένει, εκείνη κατεβαίνει, της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο και φεύγουν μαζί.

Σημειώνεται ότι το βίντεο έχει τραβηχτεί από κάμερα ασφαλείας καταστήματος που βρίσκεται κάτω από το σπίτι της 21χρονης.


Βρέθηκαν τα ρούχα της και το φονικό σίδερο

Όπως αναφέρει η dimokratiki, το απόγευμα της Τετάρτης, μετά και από κατευθύνσεις που έδωσε απολογούμενος ο 19χρονος Αλβανός, οι ερευνητές κατόρθωσαν και βρήκαν με τη συνδρομή δυτών του Λιμενικού Σώματος κοντά στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της 21χρονης, τα ρούχα που φορούσε, πλην του εσωρούχου της αλλά και το ηλεκτρικό σίδερο το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να της επιφέρουν τραύμα στο πρόσωπο όταν βρίσκονταν στο εξοχικό του 21χρονου.

Οι ερευνητές έχουν στην κυριολεξία σαρώσει την εξοχική κατοικία για να συλλέξουν ευρήματα από αίμα και βιολογικό υλικό ως και δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ίδιο έπραξαν και στην οικία της 21χρονης.

Μεταξύ άλλων έχουν συλλέξει τσιγάρα, που βρέθηκαν σε τασάκι, έναν φάκελο με χρήματα, ποτήρια, ένα λάπτοπ τύπου Nec ιδιοκτησίας της 21χρονης, το οποίο θα εξεταστεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Πληροφορίες και video: dimokratiki.gr


from inews 365 https://ift.tt/2BTPioU
via IFTTT