Τραγωδία στην Ελευσίνα: Ασέλγησε στη θετή του κόρη και αυτοκτόνησε - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τραγωδία στην Ελευσίνα: Ασέλγησε στη θετή του κόρη και αυτοκτόνησε - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Κατηγορία IFTTT στις   Δεκεμβρίου 16, 2018  | 

Τραγικό τέλος σε μία φρικτή υπόθεση – Ένας άνδρας αυτοκτόνησε έξω από την Ελευσίνα, καθώς κατηγορήθηκε ότι ασέλγησε σε βάρος της 10χρονης κόρης της συζύγου του – Συγκλονίζει το τελευταίο του μήνυμα: «Συγγνώμη για όσα έκανα – Θα βάλω τέλος στη ζωή μου». 

Ένα οικογενειακό δράμα κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία ενός 53χρονου, λίγο έξω από την Ελευσίνα. Ο άνδρας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (16/12) απαγχονισμένος σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο κοντά στο Θριάσιο Νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με τον Alpha, μετά την τραγική είδηση της αυτοκτονίας αποκαλύφθηκε μία σοκαριστική υπόθεση. 

Ο άνδρας ήταν παντρεμένος με μία 35χρονη, η οποία είχε ένα κοριτσάκι 10 ετών από τον πρώτο της γάμο. Μαζί με τον 53χρονο έκαναν και ακόμη ένα κορίτσι που είναι σήμερα 3 ετών. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η μητέρα της 10χρονης ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της ασέλγησε πριν από λίγες ημέρες σε βάρος της κόρης της. 

Όπως είπε στην Αστυνομία η γυναίκα είχε καταλάβει ότι κάτι συνέβαινε. Τα δύο της παιδιά, παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους, αποκάλυψαν στη μητέρα τους τη φρίκη. Στη συνέχεια, η μητέρα, είπε στο σύζυγό της ότι γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη. 

«Εάν με καταγγείλεις στην Αστυνομία θα αυτοκτονήσω»
Σύμφωνα με τον Alpha, ο άνδρας ζήτησε συγγνώμη και την παρακάλεσε να μην τον καταγγείλει στην Αστυνομία, λέγοντάς της χαρακτηριστικά: «Εάν με καταγγείλεις στην Αστυνομία, θα αυτοκτονήσω. 

Ωστόσο, η μητέρα πήγε το βράδυ του Σαββάτου (15/12) στο Αστυνομικό Τμήμα της Ελευσίνας και κατήγγειλε την ασέλγεια σε βάρος της κόρης της. 

newsbomb.gr


from inews 365 https://ift.tt/2Litp5G
via IFTTT